2021. szeptember 22.

Olvasási idő: 2 perc

Az Open Minded Companies konferencia célja, hogy segítse a nyitott, inkluzív gondolkodás terjedését a hazai cégek körében. A múlt heti eseményen alapítónk, Bódi Gabi is részt vett. Azonban nemcsak előadott a közönségnek, hanem őket bevonva, gyakorlati példával mutatta meg, hogyan alakul ki egy közösségben a bizalom, amely az előítéletmentesség nulladik lépése.

Ahhoz, hogy el tudjak fogadni valakit, aki nagyon más tőlem, és ez ne egyfajta leereszkedéssel történjen, elsősorban el kell tudnom fogadnom magam, és a mellettem ülőt, és a csapatomat, és azokat az embereket akiket már ismerek a munkahelyi közösségemben.

Bódi Gabriella, [eureka]

Saját tapasztalataink alapján ma csak nagyon kevés olyan vállalat van Magyarországon, amely készen áll arra, hogy valóban befogadó közösséggé váljon, és valamennyi tagja számára meg tudja teremteni a pszichológiai biztonságot. De ezzel egyidőben azt is látjuk, hogy egyre több szervezet fordít figyelmet erre, egyre többen ismerik fel a nyitott gondolkodás szükségességét.

Számunkra öröm volt részt venni a konferencián, hiszen #nyitottak vagyunk, szívügyünk a téma, és hiszünk az aktív részvétel erejében.

kalmar-peter-eureka-games-2-200x200.png

Szerző: Kalmár Péter – Eureka Games alapító

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok